Ja la tenim aquí: programació gener-juliol 2016

Ja tenim disponible la nova programació  del Centre de Recursos i Documentació de les Dones durant els mesos compresos entre gener i juliol de 2016. A partir del dimarts 12 de gener la podreu recollir en paper al CRDD i als diferents casals i equipaments municipals.

Clica aquí per accedir a la programació

Tallers variats

Continuem oferint els tallers de relaxació i risoteràpia, entre d’altres, a càrrec de la Lila Lorenzo, i com a novetat, al juny es durà a terme un taller de massatges per a tota la família.

També continuen les xerrades a càrrec de la psicòloga Maria Ferré sobre temes diversos que afecten especialment a les dones, en aquesta ocasió us podeu apuntar als següents:

  • Supera les pors
  • El desenvolupament de la comunicació assertiva
  • L’envelliment: com adaptar-nos als canvis
  • Sexualitat femenina
  • Resiliència: la capacitat per resistir a les adversitats

Càpsules TIC: formació en noves tecnologies

També donem continuïtat a la formació en noves tecnologies i cada més us podreu apuntar a una càpsula formativa. Cadascuna, d’una hora i mitja de durada tractarà d’un tema molt concret es treballarà en grups reduïts d’un màxim de 5 persones. Preparades?

  • Febrer: Aplicacions pel teu smartphone
  • Març: Fotografia amb el teu smartphone
  • Abril: Gestions i tràmits habituals per internet
  • Maig: coneixem les webs de referència dels principals serveis i recursos de Sant Boi de Llobregat
  • Juny: El fenòmen dels podcasts i la ràdio a internet

Ampliem l’horari del Punt de Suport Informàtic 

A partir del gener el Punt se Suport Informàtic, amplia el seu horari i estarà disponible les tardes d’apertura del CRDD. Per apuntar-vos podeu venir a demanar hora dins el nostre horari o trucar per telèfon.

Encara no sabeu de que es tracta? És un espai d’atenció individualitzada on pdeu venir a resoldre dubtes relacionats amb les noves tecnologies, l’ordinador, l’smartphone, internet… A banda d’això, també podeu venir per iniciar-vos en les noves tecnologies  o ampliar els vostres coneixements. Sempre comptareu amb algú que us doni suport.

Grups

El grup de suport a l’alletament matern i criança es continua reunint  els primers dilluns de mes de 17 a 18,30h a Can Jordana i el Grup de lectura dramatitzada està obert a noves inscripcions. Si t’interessa pots contactar amb nosaltres per donar-te més informació.

Formació online

Degut a l’èxit d’inscripcións en l’anterior formació “Repensar les masculinitats com a estratègia per a la prevenció de la violència de gènere: anàlisi i eines des d’una perspectiva feminista”  tornem a oferir aquest curs online a càrrec d’Ulleres per Esquerrans i de la cooperativa l’Esberla, treballarem els següents blocs temàtics:

  • SETMANA 1: Introducció a la perspectiva de gènere
  • SETMANA 2: La construcció social i cultural de la masculinitat a Occident
  • SETMANA 3: Transgredint la masculinitat: gays, trans*, noves masculinitats…
  • SETMANA 4: Posant en pràctica eines i estratègies per treballar les masculinitats

Les inscricpions s’obriran el 15 de març. Us anirem informant

repensar les masculinitats (2)

Lletres en clau de gènere

Per Sant Jordi podreu visitar la carpa del CRDD amb documentació variada i una secció de contes coedatius. A més hi haurà activitat infantil

També organitzem dues visites guiades a les biblioteques de Sant Boi per donar a conèixer tots els serveis i recursos dels que disposen: tipus de documentació, accès a internet, conexió wifi, recerca al catàleg i a les estanteries. Una es farà a l’abril i l’altra al maig.

També a l’abril es presentarà l’obra guanyadora del VIII Premi Literari Delta “La modista i altres dones” de Carme Via Sala.

Inscripcions 

Per fer les inscripcions o demanar més informació podeu contactar amb el CRDD al telèfon 93.635.12.00 ext:156 o presencialment els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20h al carrer Ebre, 27.

També les podeu formalitzar a través del formulari que trobareu aquí. Recorda que cada mes s’obren noves inscripcions.

****Us informem que ja no estan disponibles les inscripcions a través del mail crdones@santboi.cat. Si les voleu fer telemàticament ho podreu fer a través de la webhttp://www.igualtatsantboi.cat.

També us recordem que si no podeu assistir a alguna de les activitats a la que us heu inscrit ho heu de comunicar prèviament al CRDD.

 

Deixa un comentari