Nova normativa d’activitats del CRDD

NORMATIVA DE FUNCIONAMENT DE LES ACTIVITATS ORGANITZADES PEL CENTRE DE RECURSOS I DOCUMENTACIÓ DE LES DONES DE L’AJUNTAMENT DE SANT BOI DE LLOBREGAT

 1. PLACES I INSCRIPCIONS

El nombre de places disponibles dels   tallers que organitza el CRDD és limitat i l’accés a les activitats es fa per rigorós ordre d’inscripció.

Les inscripcions s’han de realitzar personalment. No es poden fer inscripcions per a altres persones.

Es reserven dues places a totes les activitats per a dones amb discapacitat.

Les persones interessades en inscriure’s a les activitats que organitza el CRDD poden fer les inscripcions de dues maneres dins el període d’inscripció establert a la programació:

De manera presencial

 • Dins l’horari d’atenció del CRDD: dimarts i dijous de 10h a 13h i dimarts dimecres i dijous de 17 a 20h

Online

 • A través del formulari d’inscripció disponible a la web http://www.igualtatsantboi.cat.
 • El primer dia d’inscripció només s’acceptaran inscripcions a partir de les 10h del matí, quan obre el servei del CRDD.
 • El temps de resposta del CRDD a les inscripcions online pot variar d’1 a 5 dies.

 

 1. ADMISIONS

Donada la curta durada dels tallers que organitza el CRDD, d’1, 2 o 3 dies, no s’acceptaran inscripcions d’aquelles persones que no puguin assistir a totes les sessions.

Les persones que tinguin previst faltar a alguna sessió, ho han de comunicar en el moment de fer la inscripció.

En aquest cas restaran a la llista d’espera, i si un cop tancat el procés d’inscripció queden places disponibles, el CRDD es posarà en contacte amb la persona per comunicar-li que finalment pot participar.

 

 1. FALTES

Les faltes s’han de comunicar sempre al CRDD. Tant si la persona interessada té previst faltar a alguna sessió (VEURE APARTAT 2 ADMISIONS) com si té algun imprevist.

 

 1. PENALITZACIONS

Les persones que faltin a alguna sessió i no ho hagin comunicat al CRDD seran penalitzades.

Aquesta penalització implica el següent:

 1. Automàticament seran donades de baixa de l’activitat i la seva plaça serà ocupada per una persona de la llista d’espera. Si no hi ha llista d’espera, la persona podrà seguir participant a l’activitat.
 1. Perden el dret d’inscripció en les properes activitats. La propera vegada que s’inscriguin a una activitat del CRDD, seran inscrites en llista d’espera. Un cop tancat el procés d’inscripció, si queden places disponibles, el CRDD es posarà en contacte amb la persona per oferir-li participar al taller.

 

 1. COMPROMÍS D’ASSISTÈNCIA

Les persones que s’inscriguin en qualsevol activitat organitzada pel CRDD es comprometen a assistir a l’activitat. Això implica:

 1. Recordar les dates en les que ha d’assistir a l’activitat. El CRDD, amb bona voluntat i amb l’objectiu de garantir la participació de les persones interessades, fa una trucada de cortesia per recordar les dates d’inici. No obstant, és possible que no localitzem a tothom o que per motius diversos en algunes ocasions no disposem de temps per realitzar la trucada.
 1. En qualsevol cas, la responsabilitat de recordar la informació i estar pendent de les dates d’inici recau en la persona inscrita
 1. Avisar en cas de donar-se de baixa

 

 1. SERVEI DE GUARDA

El servei de guarda s’ofereix per a infants a partir de 3 anys.

Cal fer una sol·licitud prèvia amb una antelació mínima de 48h al telèfon 936351200 ext. 156.

El servei s’oferirà només quan hi hagi un mínim de 4 infants.