Conferència “Comprender la fibromialgia” a Sant Boi

La fibromiàlgia (coneguda amb les sigles SFM) és una condició crònica i complexa que provoca  dolors generalitzats i un cansament profund, principalment afecta als teixits tous del cos., també una varietat d’altres símptomes. No origina dolor o inflament de les articulacions, mes aviat, produeix dolor en els teixits tous que envolten les articulacions i en tot el cos. Aquesta malaltia ha estat reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) al 1992.

El Síndrome de la Fatiga Crònica és una condició de cansament o esgotament d’una forma severa i prolongada que no    s’alleuja amb el repòs i que no és conseqüència directa d’altres condicions.

A Sant Boi de Llobregat, l’associació Fibrobaix ofereix assessorament, suport i activitats afavoreixin el pal·leament del dolor de la fibromiàlgia.

El proper 15 de maig, en motiu del Dia Internacional de la Fibromiàlgia i la Fàtiga Crònica que se celebra el 12 de maig, oferiran la conferència “Comprender la Fibromialgia” a càrrec del Dr. Antonio Collado, coordinador de la Unitat de Fibromiàlgia de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s