Curs bàsic d’autodefensa per a dones a Sant Boi

El proper dimecres 21 de febrer s’obre el període d’inscripció pel curs bàsic d’autodefensa per a dones que ofereix el CRDD.

En aquest curs abordarem algunes de les tècniques més bàsiques, fonamentals i senzilles per a defensar-se físicament i psicològicament de les típiques agressions dels maltractaments, vexacions i abusos sexuals contra les dones. En concret, treballarem sobre com mantenir la calma en situacions d’agressió, la consciència de l’espai en el lloc on es produeix l’atac i com utilitzar la postura i la veu, entre altres elements, per protegir-se.

La persona encarregada de presentar-nos totes aquestes eines és la Karin Konkle, una dona estadounidenca que va arribar l’any 1992 a Catalunya i s’hi va quedar. Aquesta feminista convençuda i vinculada al món associatiu de dones, viu a Sant Pol de Mar i ajuda les dones a l’autodefensa personal utilitzant les tècniques de les arts marcials i, en especial de l’aikido. Ho fa a partir de tallers i amb la publicació del llibre Estás segura? Autodefensa i las claves de la auténtica seguridad , del qual s’està fent la segona edició. Per a Karin Konkle, “si no coneixes els trets generals de la violència que experimenten les dones realment, i les diferències biològiques i emocionals entre homes i dones, no és ètic dir que ofereixes un curs d’autodefensa per a dones“.

 

Informació pràctica:

  • Dies: dissabtes 11, 18 i 25 de març i 1 i 8 d’abril
  • Hora: de 10h a 14h
  • Lloc: Can Massallera, C/ Mallorca, 30

Es tracta d’un curs gratuït i les inscripcions les podreu realitzar a partir de les 10h del proper dimarts dia 21 de febrer a través del formulari d’inscripció de les activitats del CRDD o presencialment al Centre de Recursos i Documentació de les Dones dins el nostre horari d’atenció

Horaris d’Atenció al públic i Contacte

Matins: Dimarts i Dijous de 10 a 13h

Tardes: Dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20h

Adreça: c/Ebre, 27, Edifici Can Jordana

Telèfon de contacte: 93 635 12 00 ext: 156

Email: crdones@santboi.cat

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s