INCRIPCIONS CURS ON LINE FEMINISME(S) PER A PRINCIPIANTS

INSCRIPCIONS TANCADES

El curs es realitzarà de la mà  d’Ulleres per Esquerrans,  i de la cooperativa l’Esberla. Està destinat a les persones interessades en temes vinculats a les desigualtats de gènere i a la diversitat afectivo-sexual i de gènere.feminismes-per-principiants

En aquest curs ens aproximarem als diferents i diversíssims moviments feministes que han donat la tabarra des del segle XIX i fins ara, i que han permès coses tant supèrflues com que les dones puguem votar, que s’entengui la complicada idea que no hem nascut per estar entre fogons i cuidant criatures sinó que podem fer tot el que se’ns passi per la barretina, que es prenguin mesures polítiques per eradicar la violència masclista, o que fins i tot, que puguem tenir una identitat de gènere que no tingui res a veure amb el que tinguem entre les cames.

Consulta el programa aquí

El curs va dirigit a totes aquelles i aquells que tingueu curiositat pels feminismes però que fins ara no heu tingut temps de posar-vos a explorar, llegir i descobrir. Vingueu del camp professional que vingueu, i tingueu el bagatge personal que tingueu, ens proposem que sortiu d’aquest curs amb els conceptes claus amb el que el feminisme mira el món, i conegueu quins són els avenços socials que els feminismes han fet possibles.

 La formació i dinamització de l’aula virtual la duran a terme la Mariona Zamora Juan i l’Amat Molero Borràs que seran alhora els encarregats de fer un seguiment individualitzat de l’alumnat.

No ho dubtis, si t’interessa el tema omple el formulari d’inscripció i animat al debat i la reflexió!

*Places limitades, accés per ordre d’inscripció (en cas de manca de places tindran preferència les persones empadronades a Sant Boi)

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s