Novetats Documentals Març

El Fons Documental del CRDD funciona com una biblioteca, si veniu durant el seu horari d’apertura podeu agafar obres en prèstec durant un mes. Aquest mes de març, el fons documental del CRDD incorpora les següents obres:

Cuaderno de ejercicios de comunicación no violenta

Anne van Stappen

L’objectiu d’aquest quadern és difondre l’art del diàleg al servei de l’art de viure que és la Comunicació No Violenta. Que tothom tingui accès a una forma de relacionar-se que fomenti la cooperació, la bondat i la pau.

 

Mi marido me pega lo normal. Agresión a la mujer: realidades y mitos.

Miguel Lorente Acosta

Aquest llibre és la confidencia de moltes dones que pateixen violència masclista. Per què creuen que es normal que les seves parelles les maltractin d’alguna manera? Com han arribat a normalitzar una pràctica tan perversa?

A aquestes preguntes i a moltes altres respon aquest llibre pioner que analitza i descriu l’agressió a la dona tal i com es produeix en la realitat quotidiana, desfent-se de les disfresses que en forma de mites i creences, explicacions i justificacions, tracten de presentar-la com quelcom no només normal, sinó trivial.

Manual de la perfecta cabrona

Elizabeth Hilts

A moltes dones les an educat per actuar sempre de la manera “correcta”… Però, aquest esforç no només no les fa felices, sino que fins i tot impedeix que puguin arribar allà on desitgen. Però en cada dona existeix una força fonamental i poderosa que moltes vegades preferim ignorar. És valenta, no es deixa trepitjar… Tota dona porta una “cabrona” dins: aconseguir que sorgeixi per donar-nos un cop de mà per a viure millor és només qüestió de que aprenguem a escoltar-la i siguem capaces de superar les nostres pors. Amb humor i ingeni, Elizabeht Hilts ofereix en aquest llibre consells bàsics per tal que la “cabrona” aconsegueixi el seu espai no ens deixem trepitjar.

 

Amar sin sufrir

María Jesús Álava Reyes

Per què ens fa patir tant l’amor?, per què s’acaba?, és tan difícil tenir una bona relació quan han passat les primeres fases d’aquesta?

Tot i que les respostes són moltes, María Jesús Álava, ens dona les claus per a comprendre quan paga la pena lluitar per algunes relacions i quan hem de posar fi a altres envaïdes pel desamor; ens ensenya a donar el millor de nosaltres mateixes en la nostra vida afectiva.

 

Cuaderno de ejercicios para vivir relajado

Rosette Poletti i Barbara Dobbs

Allibera’t de tot!

Es diu aviat!

Però, com?

De quina manera aconseguir-ho?

La finalitat d’aquest quadern és donar-te pistes, exercicis pràctics, per avaçar pel camí de l’alliberació

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s