Jornada “Mirades: visibilitzant la violència masclista”

Sota el títol “MIRADES: Visibilitzant la violència masclista”, la Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya conjuntament amb SUMAR, empresa d’acció social SL, organitzen aquesta jornada que pretén reflexionar sobre les diferents maneres que té de mostrar-se el masclisme davant la societat canviant del segle XXI.

Es tracta d’una jornada innovadora, tant en format com en continguts, que vol destacar per la incorporació d’elements diferenciadors en l’àmbit de la violència envers les dones.

Dirigida a entitats, associacions i professionals que treballen amb víctimes de violència masclista, comptarà amb una ponència a càrrec de Remedios Zafra, que reflexionarà sobre la violència i el gènere en un món controlat per pantalles. La presentació del document “MIRADES: Visibilitzant la violència masclista” de la Secretaria de Família i la coreografía, Cicle de la Violència, un homenatge a les dones assassinades del grup d’expressió corporal format per dones d’edats i procedències diverses, Dones de Blanc.

Cal fer inscripció prèvia aquí. Tota la informació la podeu trobar al programa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s