Nova programació d’activitats del CRDD: Setembre-Desembre 2015

Ja tenim disponible la nova programació  del Centre de Recursos i Documentació de les Dones durant els mesos compresos entre setembre i desembre de 2015.

Clica aquí per accedir a la programació

 

Tallers variats

Continuem oferint els tallers de relaxació i risoteràpia a càrrec de la Lila Lorenzo, a més, el 30 de setembre a les 18,30h la Lila Lorenzo farà la presentació oficial del seu llibre “La alegria de vivir” a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

També continuen les xerrades a càrrec de la psicòloga Maria Ferré sobre temes diversos que afecten especialment a les dones, en aquesta ocasió un taller sobre com gestionem el nostre temps personal i un altre on s’abordarà el tema de les relacions tòxiques. 

Formació en noves tecnologies

També donem continuïtat a la formació en noves tecnologies i començarem a l’octubre amb un taller de fotografia amb smartphone on durant una sessió aprendrem “truquillos” per treure el màxim profit de les càmeres fotogràfiques que incorporen els telèfons i en una altra sessió sortirem al carrer a practicar capturant les millors imatges del casc antic de Sant Boi de Llobregat. Durant el mes de desembre podreu participar al taller de tecnologia pràctica sobre  l’estalvi a internet. Coneixerem diferents webs de compra i plataformes on podem vendre també aquells objectes als que ja no donem un ús.

Punt de Suport Informàtic 

El Punt se Suport Informàtic, un espai per a resoldre els vostres dubtes o aprendre informàtica d’una manera més personalitzada segueix en funcionament els primers dimarts, dimecres i dijous de cada més amb 2 torns

  • Torn I: de 17 a 18h
  • Torn II: de 18 a 19h

Calendari:

  • Octubre: 6, 7 i 8
  • Novembre: 3, 4 i 5
  • Desembre: 1, 2 i 3

Si esteu interessades en assistir a aquest espai heu de contactar amb el CRDD per apuntar-vos en algun dels torns i dies.

Grups

El grup de suport a l’alletament matern i criança es continua reunint  els primers dilluns de mes de 17 a 18,30h a Can Jordana i el Grup de lectura dramatitzada està obert a noves inscripcions, es reuneixen els dimecres de 18 a 19,30h al Casal de Marianao.

6190450015_b6c3bf36cb_b

Formació online

I ja és la 4a! En aquesta ocasió i a càrrec d’Ulleres per Esquerrans i de la cooperativa l’Esberla, sota el títol Repensar les masculinitats com a estratègia per a la prevenció de la violència de gènere: anàlisi i eines des d’una perspectiva feminista” treballarem els següents blocs temàtics:

  • SETMANA 1: Introducció a la perspectiva de gènere
  • SETMANA 2: La construcció social i cultural de la masculinitat a Occident
  • SETMANA 3: Transgredint la masculinitat: gays, trans*, noves masculinitats…
  • SETMANA 4: Posant en pràctica eines i estratègies per treballar les masculinitats

Tota la informació en aquest post que vam penjar al bloc

Inscripcions

Per fer les inscripcions o demanar més informació podeu contactar amb el CRDD al telèfon 93.635.12.00 ext:156 o presencialment els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20h al carrer Ebre, 27.

També les podeu formalitzar a través del formulari que trobareu aquí

****Us informem que ja no estan disponibles les inscripcions a través del mail crdones@santboi.cat. Si les voleu fer telemàticament ho podreu fer a través de la webhttp://www.igualtatsantboi.cat.

També us recordem que si no podeu assistir a alguna de les activitats a la que us heu inscrit ho heu de comunicar prèviament al CRDD.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s