Noves formacions per a Coeducar des de l’educació no formal

Coeducar implica tenir present la diferent i desigual socialització que hem rebut les persones en funció de si hem estat educades com a homes o com a dones. Només des de la coeducació i el treball de la diversitat podrem promoure el desenvolupament integral i lliure de les persones més enllà dels estereotips de gènere.

L’educació no formal i el treball comunitari són contextos privilegiats per tal de treballar la coeducació tant  la seva connexió directa amb la vida quotidiana, com per tractar-se d’espais on prenen molta rellevància les relacions entre iguals.

peus 2_bn

Per tal d’incorporar la coeducació als contextos educatius de la ciutat us proposem per als mesos d’octubre i novembre dues formacions gratuïtes impartides per la Cooperativa Fil a l’agulla :

  • Coeducar des de l’educació no formal, un curs de caràcter introductori destinat a professionals vinculats/des a l’educació no formal i al treball comunitari o de grups per al qual no es requereix formació prèvia en temes de gènere. La formació tindrà una durada de 16h i s’impartirà a l’Olivera (Pl. Montserrat Roig, 1) els dies 14, 21, 28 d’octubre i 4 de novembre de 2015 de les 10h a les 14h.

Inscripcions tancades

  • Eines i estratègies per a Coeducar, una formació plantejada com un espai d’aprenentage metodològic per tal d’aprofundir en eines concretes ( el teatre, les arts plàstiques i els contes). Es tracta també d’una formació gratuïta però per inscriure’s cal haver fet el curs de Coeducar des de l’educació no formal.  Es tracte de 16h de formació repartides en 4 sessions que tindran lloc a l’Olivera els dies 9, 16, 23 i 30 de novembre de 2015 de les 10h a les 14h.

Inscripcions del 19 al 30 d’octubre al blog d’igualtat

Recordeu que les places són limitades i que l’accés serà per ordre d’inscripció!

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el Centre de Recursos i Documentació de les Dones

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s