Nova programació del CRDD (gener-juliol 2015)

Benvolgudes,

Ja disposem de la nova programació  del Centre de Recursos i Documentació de les Dones, la durada d’aquesta compren els mesos de gener a juliol de 2015.

La pots descarregar aquí

Tallers variats

La Lila Lorenzo continuarà al capdavant dels tallers de relaxació i risoteràpia, però això no acaba aquí, enguany engeguem dos nous tallers: “El control de les emocions a través del moviment del cos” i “El poder de ser tu mateixa”

La psicòloga Maria Ferré ens acompanya un any més amb tallers i xerrades per a l’apoderament de les dones, en aquesta ocasió alguns oferiran eines per a gestionar els processos de recerca de feina. A més, al febrer us podeu apuntar al taller “Recerca de feina a través d’Internet”

 • Com afrontar una nova etapa vital
 • La recerca de feina, un repte emocional
 • Conviure amb l’estrès i l’ansietat
 • Com afrontar una entrevista de feina
 • El poder de ser tu mateixa
 • Sí als limits! El dret a dir que no

 

Noves tecnologies

No ens oblidem de les noves tecnologies (TIC).  Fruit de les vostres demandes, apostem per la continuïtat de les formacions relacionades amb els smartphone.  En “Fotografia amb el teu smartphone” aprendrem en profunditat com funciona la càmera dels telèfons intel·ligents i alguns trucs i consells bàsics de fotografia per tal de que les vostres fotografies siguin encara més maques.

Al taller  “Com organitzar-te amb el teu smartphone” us mostrarem com podem aprofitar-lo per a millorar la vostra organització: l’ús de l’agenda, recordatoris, el bloc de notes, la creació de grups…

Per últim, aquelles que hagueu fet alguna formació sobre Internet podreu ampliar els vostres coneixements al taller “Internet avançat” que es realitzarà al juny.

 

Punt de Suport Informàtic

El Punt de Suport Informàtic, l’espai per a resoldre els vostres dubtes i compartir coneixements informàtics o tecnològics, amplia el seu horari també als dijous.

Recordeu que podeu venir a fer consultes relacionades amb l’ordinador, l’smartphone, la tablet i us podem assessorar a l’hora d’escollir nou telèfon o contractar internet, si teniu alguna incidència a l’hora de crear algun document, fer el currículum…

Aquest és el calendari:

 • Gener: 13,14 i 15.
 •  Febrer: 3, 4 i 5.
 • Març: 10, 11 i 12.
 • Abril: 7, 8 i 9.
 • Maig: 5, 6 i 7.
 • Juny: 2, 3, 4, 30
 • Juliol: 1 i 2

Si esteu interessades en assistir a aquest espai heu de contactar amb el CRDD per apuntar-vos en algun dels dos  torns: 17h o 18h

 

Taller d’Escriptura Delta

ElTaller d’Escriptura Delta”,  també torna. Un taller que s’organitza a diferents municipis del Baix Llobregat i que resulta una molt bona oportunitat per a les dones que vulguin millorar la seva expressió escrita i dominar tècniques d’escriptura narrativa.

 

Grups de treball

Trobareu com sempre el grup de suport a l’alletament matern i criança AREOLA els primers dilluns de mes de 17 a 18,30h a Can Jordana.

El Grup de lectura dramatitzada també està obert a noves inscripcions. Es tracta d’un taller en el que es treballa l’expressió corporal i la lectura per tal d’eliminar la por escènica i aconseguir un nivell de lectura més àgil, tot a partir de jocs, dinàmiques i posades en escena. 

Una altra novetat és el grup de treball “Adolescències: emocions, relacions i sexualitat” una formació per a pares i mares amb fills i filles adolescents en la que es treballaran els aspectes clau per acompanyar a l’adolescència (comunicació positiva, bons tractes, etc.) fent una especial atenció a les relacions emocionals, afectives i sexuals.

 

Inscripcions

Us recordem que les inscripcions dels tallers es van obrint paulatinament.

Per fer-les o demanar més informació podeu contactar amb el CRDD al telèfon 93.635.12.00 ext:156 o presencialment els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20h al carrer Ebre, 27.

També les podeu formalitzar a través del formulari que trobareu aquí

****Us recordem que ja no estan disponibles les inscripcions a través del mail crdones@santboi.cat. Si les voleu fer telemàticament ho podreu fer a través de la web igualtatsantboi.cat

També us recordem que si no podeu assistir a alguna de les activitats a la que us heu inscrit ho heu de comunicar prèviament al CRDD.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s