El 25 de novembre a Sant Boi

Sant Boi ha celebrat un any més la commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista. L’acte central va tenir lloc el dissabte 22 de novembre a la plaça del Mercat de la Muntanyeta, amb la lectura d’un manifest reivindicatiu.

També hi va haver un estand amb informació especialitzada, una activitat de conta contes per a infants i es va confeccionar un mural sobre el que és i hauria de ser l’amor i el que no ho és o ho hauria de ser.

La creació d’aquest mural està relacionada amb la recent campanya que s’ha posat en marxa des de l’Ajuntament, l’Això no és amor Una campanya que té com a principal finalitat la prevenció de la violència masclista entre les persones més joves i que es desenvolupa en bona part, a través d’internet i de les xarxes socials un espai privilegiat de comunicació entre els i les joves.

això no es amor gran ENORME

Programa d’activitats

El Dia Internacional contra la Violència Masclista s’ha commemorat a Sant Boi amb un ampli programa d’activitats com  la II Marxa del Baix Llobregat contra la Violència Masclista (23 de novembre), una jornada professional sobre la violencia 2.0 (25 de novembre), exposicions, cinefòrums i moltes altres activitats organitzades per l’Ajuntament i les entitats del municipi al llarg del mes de novembre.

II Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista

Ponència de la Dolors Reig a la Jornada La violència masclista 2.0

Homes de veritat. Projecte d’Equality Factory

Des del CRDD volem donar el nostre agraïment a totes les persones que han fet possible la commemoració d’aquest dia tan important, així com a tothom que ha participat de les activitats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s