Nou Postgrau en Violències Masclistes de la UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb la Diputació de Barcelona (Àrea d’Igualtat i Ciutadania.  Servei de Promoció de Polítiques d’Igualtat Dona-Home. Institut de Formació Política) i el Departament de Ciència Política i de Dret Públic de la UAB ofereix aquest curs 2014/2015 un Postgrau en Violències masclistes

La diplomatura pretén donar formació especialitzada en una nova àrea que és la de les violències masclistes i que inclou fenòmens que van més enllà de la violència en les relacions de parella, com ara són les violències sexuals, la trata amb finalitat d’explotació sexual, l’assetjament sexual, els matrimonis forçats, la mutilació genital femenina, etc. Fins ara, no hi ha a Catalunya cap altra diplomatura de postgrau o màster que tingui com a objecte el conjunt de violències sexistes contra les dones.

A més a més, es tracta fonamentalment d’una formació decaràcter jurídic, la qual cosa també dóna a aquesta especialitat un tret distintiu, atès que la major part de la formació sobre violències contra les dones té caràcter psicosocial. La capacitació jurídica es fa imprescindible per comprendre i intervenir en un àmbit molt juridificat, com és ara el de les violències masclistes (tant a escala internacional com nacional).

Més informació

Programa Informatiu

capture-20141001-165850

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s