L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat donarà suport a 10 nous projectes d’emprenedoria i economia social

La iniciativa municipal CoBoi convoca la segona edició de la Llançadora de projectes

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha obert una nova convocatòria per seleccionar projectes d’emprenedoria i economia social en fase inicial. En el marc de la iniciativa municipal CoBoi, els 10 projectes escollits rebran suport per definir, concretar i fer viables les seves idees de negoci. La convocatòria, que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, s’adreça a persones de Sant Boi i del Baix Llobregat i estarà oberta de l’1 al 24 d’octubre.

Els projectes seleccionats participaran en el programa llançadora de Coboi (Laboratori Cívic d’Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi) i es podran beneficiar d’assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedoria, treball col·laboratiu (co-working) i suport per a la recerca de finançament, entre altres serveis.

En la primera edició del programa llançadora, CoBoi va proporcionar suport l’any passat a 10 projectes, relacionats amb temàtiques tan diverses com els jocs de rol col·laboratius, la ramaderia per a la prevenció d’incendis, la marxa nòrdica, el lloguer social o la imatge personal com a eina per a l’autoestima. Tots els projectes aportaven algun tipus de benefici social o mediambiental. Les persones participants en aquella primera edició van valorar, en l’acte de cloenda de la iniciativa, que el programa llançadora els havia aportat, principalment, empenta per a les seves idees, seguretat i una àmplia xarxa de contactes.

Sol·licituds (de l’1 al 24 d’octubre)www.santboi.cat,

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (planta baixa de la Casa de la Vila, pl. Ajuntament, 1) i Casal de Casablanca.

Tota la informació disponible a : http://www.coboi.cat/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s