Nova programació d’activitats del CRDD

Benvolgudes,

Ja tenim disponible la nova programació  del Centre de Recursos i Documentació de les Dones durant els mesos compresos entre setembre i desembre de 2014.

Clica aquí per accedir a la nova programació

Tallers variats

Continuem oferint els tallers de relaxació i risoteràpia a càrrec de la Lila Lorenzo, així com les xerrades a càrrec de la psicòloga Maria Ferré sobre temes diversos que afecten especialment a les dones, en aquesta ocasió un taller de sexualitat femenina i un altre on s’abordarà el tema de l’amor i el patiment. 

Formació en noves tecnologies

També donem continuïtat a la formació en noves tecnologies i començarem al setembre amb un taller sobre la plataforma Drive de Google, que ofereix un munt d’eines online com processador de textos, editor d’espais web, creació de fòrums… Durant el mes de novembre podreu participar al taller de creació de correu electrònic, una eina imprescindible en els temps que corren.  Per últim, al desembre tornem a oferir un taller de Smartphone, en aquesta ocasió de dues sessions on repassarem el que vam aprendre en l’anterior edició i ampliarem coneixements amb nous continguts pugueu conèixer a fons el funcionament bàsic dels telèfons mòbils d’última generació per  tal que pugueu utilitzar totes les opcions i eines que incorpora amb seguretat.

Punt de Suport Informàtic 

El Punt se Suport Informàtic, un espai per a resoldre els vostres dubtes i compartir coneixements informàtics amb altres dones segueix en funcionament els primer dimarts i dimecres de cada mes amb tres torns:

  • de 17h a 18h
  • de 18h a 19h
  • de 19h a 20h

Si esteu interessades en assistir a aquest espai heu de contactar amb el CRDD per apuntar-vos en algun dels torns i dies.

Grups

El grup de suport a l’alletament matern i criança es continua reunint  els primers dilluns de mes de 17 a 18,30h a Can Jordana i el Grup de lectura dramatitzada està obert a noves inscripcions.

Inscripcions

Per fer les inscripcions o demanar més informació podeu contactar amb el CRDD al telèfon 93.635.12.00 ext:156 o presencialment els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20h al carrer Ebre, 27.

També les podeu formalitzar a través del formulari que trobareu aquí

****Us informem que ja no estan disponibles les inscripcions a través del mail crdones@santboi.cat. Si les voleu fer telemàticament ho podreu fer a través de la web http://www.igualtatsantboi.cat.

També us recordem que si no podeu assistir a alguna de les activitats a la que us heu inscrit ho heu de comunicar prèviament al CRDD.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s