Formació en diversitat sexual a Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat en col·laboració amb Fil a l’Agulla oferirà una formació sobre diversitat sexual dirigida a professionals de l’educació no formal, personal municipal vinculat amb el treball amb grups i al treball comunitari

Eines i estratègies per a prevenir i treballar amb l’homofòbia i la diversitat sexual

En el marc de treball de la coeducació, aquesta formació es focalitzarà en la prevenció i actuació davant d’actituds i pràctiques homòfobes i lesbòfobes. D’una banda, per tal de prevenir  la discriminació cap a les persones que orientes el seu desig a persones del mateix sexe, però alhora tenint en compte les oportunitats que obre tractar la diversistat sexual en termes de qüestionar la cultura patriarcal i d’ampliar la identitat grupal i generar espais on totes les persones puguin desenvolupar-se més enllà dels rols de gènere.

 La Cooperativa Fil a l’Agulla, que serà l’encarregada de la docència, va néixer a l’any 2009 de la mà de cinc dones amb l’objectiu de generar i acompanyar processos de presa de consciència que contribueixin a la transformació personal i col·lectiva. Ofereixen formacions i tallers als diferents agents que formen part del procés educatiu i han col·laborat amb diferents municipis com Sant Boi  i escoles de tot el país.

La formació, que es realitzarà a l’octubre tindrà una durada de 12 hores repartides en 3 sessions de 4 hores.

  • Dates: 7, 14 i 21 d’octubre de 2014
  • Horari: de les 10h a les 14h
  • Lloc: Can Masallera (c/Mallorca, 30)
  • Preu: Gratuït

Les persones que vulguin formalitzar la inscripció ho podran fer des del 8 al 26 de setembre de 2014 a  través d’un formulari que es publicarà el primer dia de les inscripcions en aquest mateix bloc. Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció.

Descarrega el programa per a més informació o demànala al Centre de Recursos i Documentació de les Dones (CRDD)

(Can Jordana, c. Ebre, 27. 08830 Sant Boi de Llobregat. Tel. 93 635 12 00 ext. 156. Horari: dimarts i dijous de 10h a 13h i dimarts, dimecres i dijous de les 17h a les 20h. )

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s