Formació: Els impactes de l’exposició a la violència masclista en els infants

Benvolgudes i benvolguts,duplo

us convidem a participar a la formació Els impactes de l’exposició a la violència masclista en els infants que tindrà lloc properament. En aquest curs es treballaran continguts teòrico-pràctics per comprendre la singularitat del patiment i els trastorns dels infants de mares afectades per la violència masclista. Es compartiran models i tècniques d’intervenció per alleugerir el seu patiment  i es portarà a terme l’estudi de casos amb un model comprensiu de les conseqüències d’aquesta violència. Les línies de treball en les que es basarà la formació són la detecció, la prevenció i el suport terapèutic.

Les persones destinatàries són professionals que treballen amb casos de violència masclista des de la seva organització i alguns dels continguts que es treballaran son  l’impacte de l’exposició a la violència masclista en nens i nenes; la detecció del patiment per tal d’oferir un suport terapèutic integral; el plantejament d’un model d’intervenció terapèutic que respongui a les necessitats i al patiment dels nens i les nenes; i crear un espai de reflexió sobre casos concrets i la intervenció corresponent.

Es portarà a terme els dies 28 d’abril, 5 i 12 de maig de 2014 de 10 a 14h al Casal Municipal L’Olivera, Plaça Montserrat Roig, 1 de Sant Boi de Llobregat.

La docència del curs serà a càrrec de la Maryorie Dantagnan AVT_Maryorie-Dantagnan_2570

Psicòloga i psicoterapeuta infantil, coneguda per les seves aportacions a la formació de terapeutes infantils introduint nous models de psicoteràpia adaptats al patiment, danys traumàtics i trastorns d’afecció de nens i nenes maltractades. Actualment, és responsable del programa de psicoteràpia del Centre EXIL per a nens i nenes traumatitzades per la violència organitzada i l’exili, coordina el programa terapèutic per a filles i fills de mares víctimes de violència masclista i és codirectora del IFIV d’Espanya. Docent de la Diplomatura de Formació Especialitzada per a Psicoterapeutes Infantils “Formació a la traumapsicoterapia infantil sistèmica” (La psicoterapia del nen/a traumatitzat per  contextos de violència: Models i tècniques per al tractament dels trastorns de l’afecció i traumes psíquics provocats pels maltractaments infantils).

El procés d’inscripció s’obrirà a partir del 31 de març i finalitzarà el 24 d’abril de 2014 i podreu omplir el formulari corresponent en aquest mateix bloc. Les places serán limitades i  per rigurós ordre d’inscripció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s