Curs on line: Feminització de la pobresa: El gènere com a factor d’exclusió social

logo programació pirncipal correcte 2014

Durant el mes de maig es portarà a terme un curs on line per reflexionar sobre el fenòmen de la Feminització de la pobresa. Aprofundirem en els perfils d’exclusió i les xarxes de suport mutu que construeixen les dones per fer front a les situacions de manca de recursos materials o simbòlics.

Aquesta formació está destinada a professionals de les entitats socials o persones vinculades al treball de la inclusió i cohesió social.

Treballarem què és la feminització de la pobresa; les desigualtats de gènere i l’exclusió social; els diferents perfils de dones que viuen situacions d’aquesta mena i quines xarxes de suport i col·laboració es donen tant de manera formal com informal. 

L’equip docent del curs està format per l’Albert Sales, Professor de Ciències Polítiques de la UdG i la UPF ; l’Anna Sellarès, Sociòloga i tècnica d’igualtat de l’Ajuntament de Sant Boi de LLobregat ; i la Laura Ramírez, Educadora social amb experiència en el  Tercer sector i coordinadora del Centre de Recursos i  Documentació de les Dones de Sant Boi de Llobregat.

Les inscripcions al curs s’obriràn properament i es podràn realitzar a través d’aquest mateix bloc.

Us seguirem informant en breu, per tal que pogueu fer les vostres inscripcions ja que les places seràn limitades i per rigurós ordre d’inscripció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s