Nova programació del CRDD (gener-juliol 2014)

Benvolgudes,

Ja tenim disponible la nova programació  del Centre de Recursos i Documentació de les Dones durant els mesos compresos entre gener i juliol de 2014.

Clica aquí per accedir a la programació

logo programació pirncipal correcte 2014

Continuem oferint els tallers de relaxació i risoteràpia a càrrec de la Lila Lorenzo, així com les xerrades a càrrec de la psicòloga Maria Ferré sobre temes diversos que afecten especialment a les dones, alguns d’ells relacionats directament amb l’actual context econòmic i social.

Al llarg d’aquests mesos us podreu apuntar als següents tallers:

  • Com afrontar una nova situació econòmica en familia
  • Resiliència: la capacitat per resistir a les adversitats
  • Com ser positiva en temps de crisi?
  • Com ens podem reinventar per aconseguir més èxit?
  • Aquest estiu, sirena o balena?

També donem continuïtat a la formació en noves tecnologies i començarem al febrer amb el “Nivell 2 del Curs
d’Iniciació a la Informàtica”,
centrat especialment en internet. Després de l’èxit del taller “Treu el màxim profit del teu smartphone” hem decidit repetir per tal que totes aquelles que us el vau perdre pugueu conèixer a fons el funcionament bàsic dels telèfons mòbils d’última generació per  tal que pugueu utilitzar totes les opcions i eines que incorpora amb seguretat.

El Punt se Suport Informàtic, un espai per a resoldre els vostres dubtes i compartir coneixements informàtics amb altres dones segueix en funcionament els primer dimarts i dimecres de cada mes amb dos torns: de 17 a 18,15h i de 18,15 a 19,30h. Si esteu interessades en assistir a aquest espai heu de contactar amb el CRDD per apuntar-vos en algun dels torns i dies.

En col·laboració amb el Premi Literari Delta es realitzaran dues activitats literàries. La primera durant els mesos de març i abril, el “Taller d’Escriptura Delta” una oportunitat per a les dones que vulguin millorar la seva expressió escrita i dominar tècniques d’escriptura narrativa. La segona activitat serà el curs “Dones, literatura i pensament d’unes veus no previstes” que es durà a terme a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer a partir d’abril.

 Al maig iniciarem el curs online “Feminització de la Pobresa” un espai per reflexionar en clau de gènere sobre com afecta la pobresa a la vida dels homes i les dones.

Com a darrera novetat us presentem el grup “Compartint sabers, superem la crisi”, un grup obert que es reunirà el tercer dijous de cada més i pretén esdevenir un espai per compartir sabers quotidians sobre diferents aspectes que esdevinguin un estalvi econòmic per a les famílies. En cada sessió, comptarem amb la participació de persones expertes en l’àmbit temàtic de treball. Les persones interessades en participar en alguna d’aquestes sessions us hi haureu d’inscriure de la mateixa manera que per a la resta d’activitats del CRDD i no serà necessari que hi assistiu a totes, sinó que podeu triar aquelles que més us interessin.

 El grup de suport a l’alletament matern i criança es continua reunint  els primers dilluns de mes de 17 a 18,30h a Can Jordana i el Grup de lectura dramatitzada està obert a noves inscripcions.

Inscripcions

Per fer les inscripcions o demanar més informació podeu contactar amb el CRDD al telèfon 93.635.12.00 ext:156 o presencialment els dimarts i dijous de 10 a 13h i els dimarts, dimecres i dijous de 17 a 20h al carrer Ebre, 27.

****Us informem que ja no estan disponibles les inscripcions a través del mail crdones@santboi.cat. Si les voleu fer telemàticament ho podreu fer a través de la web donessantboi.cat.

Aquí trobareu tota la informació.****

També us recordem que si no podeu assistir a alguna de les activitats a la que us heu inscrit ho heu de comunicar prèviament al CRDD.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s