El CRDD rep el Diploma per Serveis Destacats a la Comunitat

El passat dijous dia 7 de novembre a Can Massallera es va celebrar l’acte institucional de condecoracions de la policia local de Sant Boi, on hi van assistir alts càrrecs dels diferents cossos de seguretat, ciutadans i ciutadanes de Sant Boi i també representants d’entitats.

El CRDD  ha estat condecorat per la feina que desenvolupa amb les dones de Sant Boi i pels serveis que ofereix.  Des de la seva creació al 2005, ha treballat per enfortir a més de la meitat de la població. Oferint un suport integral a través de l’assessoria jurídica, l’acollida psicològica, la divulgació social, el suport a la recerca sobre violència de gènere i tallers monogràfics d’empoderament relacionats amb la salut física i emocional entre d’altres. 

DSC_0005

També és van condecorar altres entitats com el Centre Obert Don Bosco , l’associació local de la Creu Roja , l’ ABS Camps Blancs , la Institució Balmes, el centre assistencial en salut mental Benito Menni , l’ Associació de Voluntaris de Protecció Civil , l’associació Sant Boi Camina , l’escola i l’institut Rafael Casanova , el Col·legi Sant Josep i l’institut Joaquim Rubió i Ors .

Dos policies locals van rebre la medalla d’or per 30 anys de servei i altres vuit, la medalla d’argent per 20 anys de trajectòria professional. A l’inspector del Cos Nacional de Policia Juan Jaime Ovalle , destinat a Sant Boi durant molts anys, i a la comissària en cap de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra, Cristina Manresa , se’ls va condecorat també amb una medalla d’argent per la contribució al clima de col·laboració i coordinació policial a Sant Boi.

Des del CRDD volem agraïr aquest reconeixement i desitgem poder seguir treballant per a la ciutadania durant molts més anys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s