Trobada estatal i nacional d’homes per la igualtat a Sant Boi de Llobregat

Coincidint amb la trobada estatal i nacional d’homes per la igualtat,  del 5 al 12 de novembre de 2013, podreu visitar al Casal de Barri Can Masallera l’exposició “Homo Circus”   una exposició d’imatges impreses en llenç, amb personatges de circ des de les que hom pot endinsar-se en el tema dels homes i el gènere.

Relacionada amb l’exposició, el dilluns 11 de novembre de 10 a 11,30h es desenvoluparà el taller ‘Claus per a superar el model tradicional de ser home i activitats concretes per a superar-les’.

El taller anirà a càrrec de Rafael Soto, coordinador de la Fundación de Hombres para la Igualdad y contra la Violencia Sexista, i en el mateix s’aporta una perspectiva important en incorporar la descripció de la influència del Patriarcat en l’home, els prejudicis en els diferents àmbits de la vida quotidiana (personal, laboral, salut, parella, …) i la cerca d’alternatives al model tradicional.

La metodologia emprada en el taller inclou la transmissió d’idees fonamentals que faciliten la comprensió a nivell intel·lectual i, al mateix temps, permeten realitzar una invitació al compromís i la solidaritat des d’allò que és vivencial.

Podeu formalitzar la vostra inscripció per correu electrònic a l’adreça   homesigualitarissantboi@gmail.com

Més informació aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s