Formació en Coeducació a Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat en col·laboració amb Fil a l’Agulla oferirà una Formació sobre Coeducació dirigida a professionals de l’educació no formal, personal municipal vinculat amb el treball amb grups i al treball comunitari.

L’objectiu principal de la formació és impulsar la coeducació en el treball grupal i comunitari. Per aconseguir-ho es treballarà  la incorporació de la perspectiva de gènere com a eix transversal en diferents àmbits d’actuació oferint eines teòriques i pràctiques i es compartiran experiències i dificultats relacionades amb el tema per tal de facilitar el vincle i la cooperació de diferents agents del territori.

 clics igualitaris

La Cooperativa Fil a l’Agulla, que serà l’encarregada de la docència, va néixer a l’any 2009 de la mà de cinc dones amb l’objectiu de generar i acompanyar processos de presa de consciència que contribueixin a la transformació personal i col·lectiva. Ofereixen formacions i tallers als diferents agents que formen part del procés educatiu i han col·laborat amb diferents municipis i escoles de tot el país.

La formació, que es realitzarà a l’octubre tindrà una durada de 16 hores repartides en 4 sessions de 4 hores.

  • Dates: 1, 8, 15 i 22 d’octubre de 2013
  • Horari: de les 10h a les 14h
  • Lloc: Aula 108 de l’Olivera
  • Preu: Gratuït

Les persones que vulguin formalitzar la inscripció ho podran fer des del 2  al 20 de setembre de 2013 a  través d’un formulari que es publicarà el primer dia de les inscripcions en aquest mateix bloc. Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció.

 Podeu descarregar el programa de la formació aquí demanar més informació al Centre de Recursos i Documentació de les Dones (CRDD)

(Can Jordana, c. Ebre, 27. 08830 Sant Boi de Llobregat. Tel. 93 635 12 00 ext. 156. Horari: dimarts i dijous de 10h a 13h i dimarts, dimecres i dijous de les 17h a les 20h. )

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s