El 8 de març a Sant Boi

Durant els dies previs i posteriors al 8 de març, s’han celebrat a Sant Boi de Llobregat més d’una vintena d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones a Sant Boi de Llobregat.

El mateix 8 de març, les associacions de dones que formen part del Consell Municipal de les Dones, diferents organitzacions polítiques i ciutadans i ciutadanes van protagonitzar la tradicional ofrena floral al monument de la Dona Treballadora  que es troba al Barri de Ciutat Cooperativa Moli-Nou on va tenir lloc la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones que podeu llegir aquí.

Posteriorment, a Can Massallera, l’Ajuntament va retre homenatge a les dones de la ciutat que es dediquen a la música, professionalment o per afició.
A l’acte, van ser presents l’actriu i cantant santboiana Dolo Beltrán, del grup Pastora; la directora de l’Escola de Música Pilar Villanueva,  i la directora de la coral Vox Mulieribus, Rosa Mestres. També hi van actuar la cantant santboiana Llúcia Vives i la Coral Jove de la Coral Renaixença.

La situació actual de les dones

La programació d’activitats coordinada entre l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Consell Municipal de les Dones permet a tota la ciutadania aproximar-se a la situació de les dones des de diferents disciplines com la literatura, la música, el cinema, la filosofia, la psicologia, la gastronomia, la història, la política, el sindicalisme… En aquesta ocasió com ja va sent tradició, el 6 de març es va celebrar el Dinar Intercultural on vam poder gaudir d’un ball que fusionava diferents estils i de plats elaborats per membres de diverses associacions de dones de la població realitzats en tallers.

Des del Centre de Recursos i Documentació de les Dones de Sant Boi us volem agrair a tots i a totes la vostra participació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s